Cart
Nav activeren
  • Echte winkel
  • Eigen voorraad
  • Gratis bezorgdienst*

Watertechniek

Meeuwse is gespecialiseerd in watertechniek, beregening en waterbeheersing. In onze technische groothandel kun je zelf allerlei pompen aanschaffen, zoals handbediende en volautomatische pompen voor de afvoer van overtollig regenwater of afvalwater. Voor maatwerkoplossingen komen we graag in actie. Gemeenten, (tuinbouw)bedrijven en particulieren helpen we met installatie in Nederland en België. We hebben ruim 70 jaar ervaring, en dat merk je!

Vragen?Stel ze gerust!

Onze kracht

  • BetrouwbaarBetrouwbaar
  • ProfessioneelProfessioneel
  • VakmensenVakmensen
Watertechniek

Watertechniek

Voor tuinders, gemeenten, bedrijven en particulieren.

Het assortiment watertechniek van Meeuwse is het grootste van Zeeland. We hebben kwaliteitsproducten van vooraanstaande merken direct leverbaar uit voorraad. Denk aan dompelpompen, handpompen, doseerpompen, centrifugaalpompen en toebehoren zoals PVC-buizen en slangen voor riolering of afwatering.

Het zelf te installeren aanbod is geschikt voor particulieren en bedrijven. Voor agrarische doeleinden, gemeenten, sportverenigingen en campings hebben we specifiek maatwerk. Wateropslag in een waterbassin of wateropslagsilo bijvoorbeeld. Net als installaties voor druppelbevloeiing, grondwaterzuivering of ontijzering. Maar ook pompinstallaties voor vijvers of het aansturen van straalwater door ornamenten.

Meeuwse zorgt voor optimale oplossingen, in alle omstandigheden. Heb je een vraag over een product? Bel met één van onze specialisten. Wil je gebruik maken van de installatieservice? Neem contact met ons op.