Cart
  • Echte winkel
  • Eigen voorraad
  • Gratis bezorgd in Zeeland
"Met onze jarenlange ervaring en specialistische productkennis begeleiden we u graag. We ontzorgen u van het allereerste advies tot aan de montage."

- Piet Meeuwse

Over ons

Handelsonderneming Meeuwse Goes is al ruim 65 jaar een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in watertechniek, agritechniek en elektrotechniek. De oorsprong van Meeuwse ligt in 1953. Marinus Meeuwse startte een handel in gewasbestrijdingsmiddelen voor de fruitteelt en akkerbouw. Daarnaast runde hij een tankstation in Kloetinge. Van jongs af aan was ook de zoon van Marinus, Pieter Meeuwse, actief binnen het bedrijf. Na het volgen van de tuinbouwopleiding besloot hij om zijn vader te versterken. Vandaag de dag zijn er nog steeds verschillende generaties werkzaam binnen het familiebedrijf.

 

Ontzorgen van advies tot montage

Of het nu gaat om een advies over watertechniek, de montage van kassen of het leveren van elektromaterialen: bij Meeuwse bent u verzekerd van een goede service. Met onze jarenlange ervaring en specialistische productkennis begeleiden we u graag. We ontzorgen u van het allereerste advies tot aan de montage.