Cart
Nav activeren
  • Echte winkel
  • Eigen voorraad
  • Gratis bezorgdienst*

Over Meeuwse.nl

Meeuwse.nl is een technische groothandel voor water-, elektro- & agritechniek. We zijn gevestigd in Goes waar oprichter Marinus Meeuwse de onderneming startte in 1953. In de daaropvolgende 70 jaar is Meeuwse uitgegroeid tot een begrip voor de akkerbouw en fruitteelt in Nederland en België.

Vragen?Stel ze gerust!

Ervaren installateurs

Uniek blijven is niet makkelijk én toch lukt het ons. Dagelijks voorziet een team van vakmensen onze klanten van installatieservice. Dit is een premium dienstverlening die wij aanbieden bij de aanschaf van grotere systemen of volledige maatwerkoplossingen.

Het magazijn in Goes telt maar liefst 5000+ producten die vanuit eigen voorraad leverbaar zijn. Wij versturen buizen, kabels, pompen en allerlei andere artikelen naar bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland.

Daarnaast hebben wij een fysieke showroom van 200 m² waar je als nieuwe of bestaande klant van harte welkom bent. Je wordt bij ons altijd te woord gestaan door een expert. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, want zo kunnen we de beste service garanderen, nu en in de toekomst.