Cart
Nav activeren
  • Echte winkel
  • Eigen voorraad
  • Gratis bezorgdienst*

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op vragen over bezorgen, betalen of retourneren. Staat het antwoord op jouw vraag niet in het onderstaande FAQ-overzicht? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen graag!

Bezorgen

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Het is mogelijk een geplaatste bestelling te wijzigen of te annuleren als deze nog niet door ons niet verzonden is. Bel naar +31 113 212620.

Wat zijn de verzendkosten

Binnen de provincie Zeeland bezorgen wij de bestelde producten via een vaste bezorgroute. We brengen hiervoor geen verzendkosten in rekening. Pakket en vrachtzending buiten de regio verschillen per gewichtsklasse en orderwaarde. Zelf afhalen in de showroom is uiteraard gratis.

Betalen

Waar kan ik mijn factuur vinden?

De factuur van je bestelling sturen we per email toe zodra de bestelling gereed is voor verzending.

Biedt Meeuwse.nl achteraf betalen aan?

Zakelijke klanten kunnen in de meeste gevallen op rekening betalen. Neem contact op voor meer informatie. 

Ruilen en retourneren

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Je kunt een bestelling annuleren als deze nog niet is verzonden. Heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Bel direct naar +31 113 212620.

Wat zijn de uitzonderingen op retourneren?

Artikelen die op verzoek op maat gemaakt, bewerkt of anderszins aangepast zijn kunnen niet geretourneerd worden. Hetzelfde geldt voor gebruikte producten of producten die langer dan 30 na aankoop (of zonder aankoopbewijs) geretourneerd worden.

Wat voor soort garantie heb ik?

Als een product niet voldoet aan de functieomschrijving heb je recht op reparatie, vervanging of vergoeding. Neem bij klachten contact met ons op. Bel naar +31 113 212620.

Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?

We streven ernaar het aankoopbedrag van de geretourneerde bestelling binnen enkele werkdagen terug te storten op je betaalrekening.