Cart
  • Echte winkel
  • Eigen voorraad
  • Gratis bezorgd in ZeelandAgritechniek

Tunnelkassen & verwarmingstechnieken

Meeuwse Goes heeft al ruim 60 jaar ervaring in agritechniek. Aan het einde van de jaren ’50 startten we met een handel in gewasbestrijdingsmiddelen en andere gereedschappen. Inmiddels hebben we onze expertise verder uitgebouwd. Zo kunt u bij ons terecht voor het bouwen en installeren van tunnelkassen. Ook zijn we gespecialiseerd in diverse verwarmingstechnieken en hebben we een ruim assortiment van producten voor de land- en tuinbouw.

Professionele tunnelkassen

Als expert in agritechniek weten wij als geen ander welke kas het beste bij u past. Zo zijn onze tunnelkassen erg geschikt voor het telen van gewassen. De vorm en het gebogen frame van een tunnelkas zorgen voor een sterke constructie. Daarnaast werken we met een goede kwaliteit folie: deze spannen we vast op het boogframe. Dit maakt de tunnelkas extra sterk en stormvast. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering en montage van een tunnelkas.

Luchtverhitters, heaters en kachels

Meeuwse past diverse verwarmingstechnieken toe. Of het nu gaat om het verwarmen van een tunnelkas, schuur, stal of werkplek: voor iedere toepassing zijn tal van mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een gasgestookte of oliegestookte luchtverhitter. Maar ook verwarmen met elektrische heaters, infrarood stralers of oliegestookte heteluchtkanonnen hebben veel voordelen. Eén ding staat vast: met onze luchtverhitters, heaters en kachels bespaart u energie. Hiermee kunt u namelijk doelgericht en plaatselijk verwarmen, zonder dat u een grote ruimte volledig op temperatuur hoeft te brengen.