Voordelen van tuinberegening

Bijna ieder jaar is er wel een periode dat het onvoldoende regent. Het effect van droogte ziet u dan direct terug in uw tuin. Om dit watertekort te compenseren moet u voldoende sproeien en/of druppelen middels een druppelslang. Een automatische tuinberegeningsinstallatie van Meeuwse.nl neemt deze tijdrovende klus uit handen.

Door uw tuin te beregenen, bent u ervan verzekerd dat de beplanting altijd de juiste dosering water krijgt. Dit zorgt voor gezonde planten en een groen gazon.

Voor iedere tuin de juiste beregening

Heeft u een groot of klein gazon? Rond, rechthoekig of een andere vorm? Voor ieder gazon zijn er passende sproeiers! Ook zijn er druppelleidingen voor bloemen en planten in borders, bakken en potten.

Onderhoud

Uw tuin winterklaar?

Dan ook uw beregeningsinstallatie! Wilt u ontzorgt worden dan maken wij uw beregeningsinstallatie elk najaar vorstbestendig en zetten de installatie in wintermodus.

En klaar voor de start in het voorjaar!

Werken alle sproeiers en druppelleidingen nog? Staan de sproeiers nog goed afgesteld? Ieder voorjaar halen wij uw installatie uit wintermodus en zetten deze klaar voor de start in het voorjaar. Indien gewenst kunnen wij op afstand service verlenen door mee te kijken in de beregeningsautomaat en het programma aan te passen. De automaat kan bijvoorbeeld weersafhankelijk of juist tijd gestuurd worden ingesteld.

Een installatie met tuinberegening aan laten leggen?

Dan bent u bij Meeuwse.nl aan het juiste adres. We installeren al meer dan 30 jaar tuinberegeningsinstallaties in zowel nieuw aan te leggen tuinen als in bestaande tuinen (met minimale schade). Met onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een betrouwbare, duurzame en waterbesparende tuinberegeningsinstallatie. Een van onze irrigatiespecialisten komt graag bij u langs. We brengen de specifieke eisen in kaart die nodig zijn om uw tuin optimaal te beregenen.

Vrijblijvende afspraak

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.