Experts in techniek sinds 1953

Handelsonderneming Meeuwse Goes is al ruim 65 jaar een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in watertechniek, agritechniek en elektrotechniek. De oorsprong van Meeuwse ligt in 1953. Marinus Meeuwse startte een handel in gewasbestrijdingsmiddelen voor de fruitteelt en akkerbouw. Daarnaast runde hij een tankstation in Kloetinge. Van jongs af aan was ook de zoon van Marinus, Pieter Meeuwse, actief binnen het bedrijf. Na het volgen van de tuinbouwopleiding besloot hij om zijn vader te versterken. Vandaag de dag zijn er nog steeds verschillende generaties werkzaam binnen het familiebedrijf.

"Met onze jarenlange ervaring en specialistische productkennis begeleiden we u graag. We ontzorgen u van het allereerste advies tot aan de montage." - Pieter Meeuwse

Opkomst druppel­bevloeiing en beregening­s­technieken

Meeuwse is al sinds het begin van de jaren ’60 expert in watertechniek. In de jaren ‘70 kwamen druppelbevloeiing en andere beregeningstechnieken in opkomst. Door de enorme droogte in het Midden-Oosten ontstond er ook in Nederland steeds meer kennis over watertechniek. Bij Nederlandse fruitteeltbedrijven was er veel vraag naar druppelbevloeiing, nachtvorstberegening en het opslaan van water. Meeuwse speelde hier op in en groeide uit tot expert in watertechniek. Tot op de dag van vandaag passen we verschillende watertechnieken toe voor onze klanten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Agritechniek

Ook in agritechniek zijn we thuis. Meeuwse startte aan het eind van de jaren ’50 met een handel in gewasbestrijdingsmiddelen en andere gereedschappen. Door de jaren heen hebben we deze expertise verder uitgebouwd. Zo hebben we ervaring in het bouwen van tunnelkassen en kweekkassen en zijn we gespecialiseerd in diverse verwarmingstechnieken.

Groot assortiment elektro­materialen

In 1994 breidden we ons bedrijf uit met het werkgebied elektrotechniek. Als installateur, aannemer of recreatiebedrijf kunt u bij ons terecht als het gaat om het leveren van elektromaterialen. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende producten uit ons grote assortiment.

Ontzorgen van advies tot montage

Of het nu gaat om een advies over watertechniek, de montage van kassen of het leveren van elektromaterialen: bij Meeuwse bent u verzekerd van een goede service. Met onze jarenlange ervaring en specialistische productkennis begeleiden we u graag. We ontzorgen u van het allereerste advies tot aan de montage.

Binnenkort is onze vernieuwde webshop online en vindt u +14.000 producten voor een scherpe prijs

Shop

Wij kennen de markten maken het verschil

  • Wij ontzorgen van advies tot montage

  • Een webshop met +14.000 producten

  • Specialistische productkennis

  • Expertise door +65 jaar ervaring